Vise-Inspektørerne

De gode gamle viser

Vise-Inspektørerne fortolker viser lige fra de kendte og elskede revyviser til de mere ukendte, underfundige, men underholdende viser.

Vise-inspektørerne er en duo bestående af Lasse Droob, sang og guitar, og Lars Christian Kortholm, klaver og sang, som underholder med revyviser og andre poetiske og underfundige viser. Duoen har spillet sammen i mere end 6 år, har efterhånden optrådt mange forskellige steder, og har fået et godt og professionelt show stablet på benene.

Udgangspunktet er en stor kærlighed til den danske vise- og revykultur, hvorfra duoen har håndplukket en række underholdende revyviser, som leveres med indlevelse og respekt for genren. De prøver ikke at kopiere de store mestre som f.eks. Osvald Helmuth eller Dirch Passer, men fortolker viserne musikalsk og ”teatralsk” på en – forhåbentlig – underholdende måde.

Udover de mere humoristiske sange fortolker Vise-Inspektørerne mange andre viser, der ikke nødvendigvis er kendt fra de skrå brædder. Nogle har et underfundigt, lunefuldt og/eller poetisk særpræg, som gør dem varme og vedkommende. Andre er der mere fest og ramasjang over…

Showet passer ind i flere forskellige sammenhænge. Til det mere modne publikum, der gerne vil genhøre de kendte viser, og til yngre mennesker, der gerne vil – eller bør – lære om den danske sang- og visekultur. Ligeledes til firmafester, hvor der skal underholdes og være noget at grine af. Alle sangene bliver kædet sammen af små anekdoter og historier, der sætter dem i et kulturelt og historisk perspektiv.

Duoen underholder også gerne til private fester. Dog egner mange af revyviserne sig ikke til baggrundsmusik, da de kræver publikums fulde opmærksomhed. God swingmusik til dans efter maden er Vise-Inspektørerne også leveringsdygtige i.

Der er rig mulighed for at sammensætte et repertoire, der kan tilpasses det enkelte arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Vise-Inspektørerne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Vise-Inspektørerne

For booking af Vise-Inspektørerne ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Vise-Inspektørerne

 Vise-Inspektørerne
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere