Syngepigen fra Rødby / Den Lille Forskel

Fest, farver og flotte kjoler

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, bryllup, jubilæum, julefrokost, firmafest eller andet.... Og vil du forkæle festens midtpunkt med et par usædvanlige pakker? Den Lille Forskel gør en stor forskel!

Elsebeth Iver er sælger, bogholder, avisbud, husmor og syngepige med spræl. Syngepigen fra Rødby optræder så ofte, hun kan til alle tænkelige lejligheder med sin bedste veninde, Charlotte Emmery, som hun også har udgivet en CD med under navnet "Den lille forskel".

"Den lille forskel" kan lave et program, der passer præcis til lejligheden - og der er garanti for en uforglemmelig aften.

Et show varer ca. 45 minutter og indeholder kendte bakkesange, syng-med-potpourrier, ballader og smukke viser. Folk synger med, gynger med og kommer op at stå i ren begejstring.

Glæd dig til fest, fællessang og farverige kjoler. Oplev et show med høj underholdningsværdi, stor indlevelse og hjertevarme!

Om Elsebeth Iver:
Elsebeth bor med sin forlovede ‘Mulle’ og sønnen Jakob i et nedslidt hus på Lolland. Elsebeth kan følges i programmet "Syngepigen fra Rødby" på TV2.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Syngepigen fra Rødby / Den Lille Forskel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Syngepigen fra Rødby / Den Lille Forskel

For booking af Syngepigen fra Rødby / Den Lille Forskel ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites