Kristian og Jens Peter

Harmonikamusik til pensionistfesten

De kan spille solen frem på en fransk fortovscafé med liflig musettevals og få skørterne til at flagre på de nordiske bondepiger i forrygende sekstur og syvspring. Men de kan også spille i sydlandske toner i et halsbrækkende tempo, så man ser tyrefægtere for sig, kæmpe for livet i en ophidset og stemningsfuld arena

Kristian & Jens Peter er det perfekte valg, når det drejer sig underholdning til både indendørs og udendørs arrangementer. Der bliver serveret harmonikamusik af høj klasse i et meget alsidigt repertoire. Kristian & Jens Peter forstår at sammensætte et program, der både indeholder bravurnumre og kendte danske og udenlandske evergreens.

I bravurnumrene, hvor der virkelig er fart over feltet, viser de to virtuoser, hvor stærkt man kan spille, altså egentlig artistiske numre.


PENSIONISTUNDERHOLDNING
Kristian & Jens Peter er efterspurgte til otiumarrangementer/pensionistfester etc., hvor de underholder med et repertoire tilpasset et ældre publikum enten som underholdningsindslag eller som musik under middagen/kaffen.

En stor del af repertoiret består af fransk musettemusik og svensk harmonikamusik; men publikum kan også glæde sig til at høre arrangementer af danske evergreens som: "Forelsket i København" og "Hvorfor er lykken så lunefuld".


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kristian og Jens Peter er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kristian og Jens Peter

For booking af Kristian og Jens Peter ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Kristian og Jens Peter

 Kristian og Jens Peter
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere