Jeppe Nørgaard

Gårdsang

Jeppe Nørgaard laver en god gang underholdning med gårdsange, fællessang og spillemandsmusik, specielt henvendt til
sammenhænge med ældre.

”Halli hallo, musik i gården”! er omkvædet fra en gårdsang, som er en del af vores folkelige kulturarv. Måske har du selv i din barndom hængt ud af vinduet, eller samlet penge ind til spillemanden?

Jeppe Nørgaard synger de gamle gårdsange med guitaren, spiller spillemandsmusikken på violin og beretter om de gamle sangere og spillemænd, som han har lært af igennem mange år. Som regel bliver det også til et par af årstidens fællessange og en historie, hvis tiden tillader det.

Siden 2002 har han spillet i hele Københavnsområdet. Som noget nyt, kan han nu også tilbyde dansemusik sammen med en god harmonikaspiller, hvis I skal have en fest eller er mange samlet.

Pressen skrev:
"Vi havde en rigtig god oplevelse med Jeppe Nørgaard. Han hyggede dejligt om vores beboere ved havefesten på Søndervang... Vi vil helt sikkert bruge Jeppe Nørgaard en anden gang".(Marianne Rise, ergoterapeut og festarrangør på Søndervang sept. 2007)

"En søndagscafe med underholdning så dagens lys. Lyset hed Jeppe Nørgaard... Jeppe Nørgaard præsenterede hurtigt sig selv og gik straks i gang med at synge, så alle gæsterne vuggede, trallede og strålede om kap med Jeppe og solen". (Slotsnyt marts 2003)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jeppe Nørgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jeppe Nørgaard

For booking af Jeppe Nørgaard ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites