Leif Fabricius

Lune, vestjydske foredrag

Entertainer og foredragsholder, Leif Fabricius, er vestjyde, og det forsøger han på ingen måder at lægge skjul på.

Det faktum er et gennemgående tema i meget af det, han beskæftiger sig med, hvad enten der er tale om firmaunderholdning, viseaftener eller foredrag. Han forsøger endog at føre bevis for, at det er jyderne, der er Guds udvalgte folk, og den redegørelse er bestemt ikke kedeligt.

Det nyeste foredrag fra Fabricius' hånd hedder "En sund sjæl i et sølle skrog", om hvilket han selv skriver:
"Vi kender alle ordene om den sunde sjæl i det sunde legeme. Og det er selvfølgelig idealet, men vi kommer ikke uden om, at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger, og hvad gør man så? Ja, man kan sætte sig ned og fortvivle, men det er en dårlig ide. Det skaber bare bitterhed. Det behøver ikke at være kedeligt at blive ældre. Et positivt livssyn og humoristisk sans er en rigtig god modgift, når tidens tand gnaver løs, og det er den modgift, Fabricius forsøger at sprøjte ind i sine sagesløse tilhørere. Det er vitaminer for sjælen. En frisk indsprøjtning i den 3. alder."

Et andet af hans foredrageemner kalder han "Fra revyforfatterens værksted" Her fortæller han med udgangspunkt i egne eksempler, hvilke tanker og overvejelser en revyforfatter - i hvert denne - gør sig, før han får sine ideer overført til papiret, og hvad der kan ske, før det færdige resultat kan beskues af tilskueren.

Også andre foredrag har han at tilbyde, og da han jo er tekstmand, er han altid i stand til og villig til at komme med sin - ofte lidt skæve - opfattelse af en aktuel sag eller problemstilling.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Leif Fabricius er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Leif Fabricius

For booking af Leif Fabricius ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Leif Fabricius

 Leif Fabricius
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere