Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot

Livet set med hvid-vinkel

Kurt Flemming er måske bedst kendt som Bakkens Pjerrot, men han holder også seriøse foredrag om livet og drømme.

Livet set med hvid-vinkel - med Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot
Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, som tilhørerne forhåbentligt kan omsætte til noget de kan bruge i deres eget liv. Et foredrag om livets op og nedture. Om at nå sine mål. Om at forfølge sine drømme. Om at finde det positive, også når døden kommer meget tæt på.

Livet set med hvid-vinkel - med Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot
Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, som tilhørerne forhåbentligt kanomsætte til noget de kan bruge i deres eget liv. Hvordan man når sine mål på trods af oddsene. Hvordan man finder det positive, selv om døden er tæt på. Hvorfor det er så vigtigt altid at have mål i livet. Hvorfor du skal forfølge dine drømme.
Om at turde leve livet på egne præmisser, men med respekt for andres meninger.

Livet set med hvid-vinkel - med Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot
Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, Kurt Flemming fortæller om en fantastisk barndom. Om en meget svær skoletid. Om at træffe nogle svære valg. Om en lang idrætskarriere på højt niveau. Om drømmen om at blive artist, på trods af lille talent, men en stor vilje. Om at bevare det positive, selv når døden kommer meget tæt på.
Om at lave 900 – 1000 forestillinger hvert år og alligevel glæde sig til den næste.

Ud over jobbet som Bakkens Pjerrot skriver Kurt Flemming også teaterstykker og revynumre, er mimer, skuespiller, instruktør og spiller også dukketeater. Han underviser også unge talenter, producerer forestillinger til andre artister, samt underviser i mime og sceneoptræden.

Han er også ved at skrive en bog om livet som artist og en novellesamling.
Desuden holder han mange foredrag med så forskellige emner som børneopdragelse, døden, Caminoen, arbejdsglæde og livet som artist. Hans mål med foredragene er, at tilhørerne kan omsætte nogle af hans valg i livet til noget, de selv kan bruge i deres eget liv.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot

For booking af Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot

 Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere