Jytte Dreyer

Foredrag med Jytte Dreyer

Jytte Dreyer har gennem næsten 40 år arbejdet i Danmarks Radio og har for både radio og fjernsyn produceret programmer af vidt forskellig karakter.

Til en start arbejdede Jytte Dreyer mest med udsendelser for de yngre årgange – som f.eks. ”Klassequiz”. Så skiftede Jytte Dreyer til familieprogrammer som ”Nu og Da”, ”Mellem os”, ”Otium” og ”Musik i arbejdstøj”. På radiosiden vil Jytte Dreyer huskes for programmer som ”På tremandshånd” og ”To generationer spiller ud”.

Jytte Dreyers foredrag handler altid om det alment menneskelige. Ingen mennesker slipper helt for sorger og bekymringer, men mange har alene valgt at fokusere på det negative. Man kan ikke tit nok minde hinanden om, hvor vigtigt det er at holde fast i livsglæden – for livet er nu engang ikke det værste, man har – tænk bare på alternativet!

Humor er et godt fundament for et rigt samvær og en sund latter er en fast bestanddel i Jytte Dreyers foredrag. For som Kumbel siger: ”Den, der kun ta’r spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, han har fattet begge dele lige dårligt”!

I foredragene er der plads til en god debat om de emner hun har taget fat på.

Jytte Dreyer foredrag:

FARMORS SIDSTE REJSE.
En udlandsrejse af de mere usædvanlige, mest på grund af den rejsendes alder men også for en meget sjov og livsbekræftende beskrivelse.

ALDER INGEN HINDRING
Synet på alderen skifter med alderen. Alderdom er ganske vist en dom der ikke kan appelleres, men man kan tage kendsgerningen forskelligt.
Det er ikke så slemt at blive kørt ud på et sidespor, bare man kører alligevel.
Søren Kierkegård siger et sted: "Lediggang er roden til alt ondt". Nej, det er "Kedsomheden der er roden til alt ondt"..

HUMOR I HVERDAGEN

Jeg tror ikke der findes folk der slet ikke har humor.
Men skulle du alligevel støde på en af slagsen, så vogt dig, og brug selv humoren til at klare småbrokkere og sortseere.
Humor er et overlevelsesmiddel - uden humor går det slet ikke.
Foredraget er fyldt med sjove eksempler.

LIVSGLÆDENS NØDVENDIGHED
Det er selvfølgelig indlysende, at livsglæde giver et rigere og bedre liv, men ingen af os undgår vel helt sorger og bekymringer, og hvordan finder man så frem til glæden ved livet.
Opskriften findes ikke, men man kan øve sig i kunsten.
Livet er jo nu engang ikke det værste man har, og man skal huske på, at vi kun har eet forsøg, genudsendelse findes ikke her.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jytte Dreyer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jytte Dreyer

For booking af Jytte Dreyer ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jytte Dreyer

 Jytte Dreyer
Info
Varighed: 1 x ca. 90 min. el. efter aftale
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere