Bengt Burg

Lykkehjulet og foredrag

Book Bengt Burg kan til et hyggeligt indslag Lykkehjulet. Bengt Burg kan også bookes til foredrag der handler om den tid vi lever i og de forandringer, der er på spil.

Lykkehjulet med Bengt Burg
Et hyggeligt indslag til firmafesten, julefrokosten, jubilæet, private fester på hotellet, konferencecentret eller på kroen.

Et spil Lykkehjul til din vens eller venindes polterabend kan også arrangeres.

Et lykkehjulsarrangement er også velegnet til at dele gaver ud til udvalgte personer, fødselarer og jubilarer. En anderledes måde at begave folk på!

Bengt Burg medbringer Lykkehjulet og bogstavsstativ, bogstaver og ordgåder, og I vælger selv en Categorina blandt medarbejdere eller i familien - eller vi medbringer selv en "stjernekategorina".

Ethvert arrangement tilpasses nemlig kundens specielle ønsker:
- Skal alle gætte med og kunne vinde ?
- Er det kun udvalgte, der skal fejres?
- Skal der være bonusrunde ?
- Skal der inddeles i hold, der konkurrerer med hinanden?
- Skal vi finde ord og kategorier eller har i særlige ønsker osv.


"først mig" - efter 100 år med "første maj"
Hvor uddannelser var langtidsholdbare og ofte betød samme arbejdsplads i 40 år og en automatisk anerkendelse fra samfundet og virksomheden, ofte i form af et guldur.

De tider findes ikke mere, men kendes ind og ud af den ældre generation, som kæmper for at tilegne sig de nye tider, som de unge, født efter omkring 1980, er født ind i: Den digitale netværksgeneration eller de digitalt indfødte. En far fortalte fx for kort tid siden sin lille 4-årige søn, at da han var barn havde man ikke pc'ere, hvorefter drengen med store øjne spugte, " jamen far, hvordan kom I så på nettet?"


En tidsalder med "først mig" - efter 100 år med "første maj" - er i gang.

Overforbrug og overvægt har afløst kampen for at overleve, og tegnene på, at vi ikke kan administrere, at stort set alle har mere end rigeligt, har ført til, at vi har en økonomisk verdenskrise og et klimaproblem, som vi nu strides ubarmhjertigt om omfanget af og roden til.

Hvad betyder disse måske delvis selvskabte forandringer for hverdagen, forandringer, som ikke er set siden renæssancen? Og hvordan kan og skal vi forholde os til dem?

Bengt tager udgangspunkt i eksempler fra sin egen hverdag og sit eget liv, og der er lejlighed til at dele synspunkter og komme med spørgsmål.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bengt Burg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bengt Burg

For booking af Bengt Burg ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Bengt Burg

 Bengt Burg
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere