Bent Mejding

Alias Jørgen Varnæs fra Matador

Tag med Bent Mejding på rejse gennem livet hans liv. Bent fortæller levende om sine 55 år på de danske teaterscener, sin rolle i MATADOR og alle de andre roller på film og TV som karrieren har givet ham - til glæde for hans store publikum.

Bent Mejding fortæller med humor og stor indlevelse om barndommen med en storebror, han beundrede og om sin tid som både teaterdirektør og instruktør, og ikke mindst fortæller han om arbejdet med at rejse over 80 millioner kroner til at renovere og ombygge Det Ny Teater.

Hør Bent Mejding fortælle om vanskeligheden og smerten ved at forlade to børn i en skilsmisse og om dårlig samvittighed ved at forelske sig hovedkulds i sin medspiller Susse Wold, som han spillede "Privatliv" med ikke mindre end 726 gange, og som han i 1983 blev gift med på Hawaii - et paradis, som i alle årene derefter har haft afgørende betydning for hans liv.

Bogen: Bent Mejdings erindringer - MIT LIV SOM PAPEGØJE
Bent Mejding læser undervejs passager af bogen højt og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Bent Mejding er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Bent Mejding

For booking af Bent Mejding ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Bent Mejding

 Bent Mejding
Info
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere