Hugo Mortensen

Stand-up for pensionister - foredrag

Foredrag - Stand-up for pensionister

Foredrag med Hugo Mortensen
Foredraget kan passende bære overskriften "Hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer"

Foredraget er simpelthen en gennemgang af Hugo Mortensens tilværelse og spænder over både skolegang med indlæringsproblemer og jævnlige ørefigner, en mislykket militær karriere, hvor ønsket om en admiralstitel så skammeligt gik til grunde.

Kærlighedslivet - herunder fænomenet kærestesorg - vil også blive berørt på smukkeste vis. Herefter Hugo Mortensens virke som tørvegraver/tipvognslokomotivfører i Store Vildmose - inden vi kommer til hans tilværelse som politimand, hvor han berører forskellige sager, som han har været involveret i.

Lad det være sagt med det samme. Ingen bliver klogere af at høre Hugo Mortensens indlæg (som varer ca. 1 time og 15 min.).

Hugo Mortensens tilhørere får en absolut munter oplevelse

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hugo Mortensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hugo Mortensen

For booking af Hugo Mortensen ring til ældreunderholdning.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Foredrag
  Musik
  Underholdning
  Solister
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Hugo Mortensen

 Hugo Mortensen
Info
Varighed: 1 x 75 min. + kaffepause
Kontakt
ældreunderholdning.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere